Przystawki:- "zimne nóżki" z kurczaka - 6 dukatów
- porcja ziemniaków - 5 dukatów
- porcja ryżu - 6 dukatów
- porcja makaronu - 4 dukaty
- sałatka z oliwek - 4 dukaty
- surówka z dodatkiem świeżej marchwi - 4 dukaty
- chleb pszenny - 10 dukatów
- chleb z makiem/sezamem - 15 dukatów
- porcja masła - 2 dukaty
- szynka gotowana - 19 dukatów
- ozorki w galarecie - 5 dukatów
- krewetka - 8 dukatów
- małża - 6 dukatów
- miód (porcja) - 7 dukatów
Dania główne:- omlet na słodko/słono - 10 dukatów
- smażony pstrąg - 25 dukatów
- sandacz - 40 dukatów
- kotlet schabowy - 15 dukatów
- kotlet de volai - 25 dukatów
- zapiekanka (ziemniaki i warzywa zapiekane w naczyniu) - 25 dukatów
- stek wieprzowy - 30 dukatów
- pieczony kurczak - 30 dukatów
- gulasz z pieczarkami - 18 dukatów
- nadziewany marmoladą indyk - 45 dukatów
- dziczyzna - 40 dukatów
- mięso krojone w z sosie grzybowym - 35 dukatów
- udka kurczaka z kawiorem - 40 dukatów
- mięso cielęce z bulwami - 40 dukatów
Desery:- kompot ze śliwek - 1 dukat
- kompot z dzikich jeżyn - 2 dukaty
- legumina truskawkowa - 3 dukaty
- kisiel żurawinowy - 2 dukaty
- owoce leśne - 3 dukaty
- masa orzechowa - 5 dukatów
Surówki wiejskie:- z marchwi i jabłka - 1 dukat
- z marchwi, jabłka i groszku - 1 dukaty
- z białej kapusty - 2 dukaty
- z czerwonej kapusty - 2 dukaty
- z białej i czerwonej kapusty - 2 dukaty
- z białej kapusty, marchwi i jabłka - 3 dukaty
Zupy:- zupa z buraczków - 20 dukatów
- zupa z pomidorów - 20 dukatów
- zupa ze złotego kwiecia - 20 dukatów
- barszcz biały - 20 dukatów
- barszcz czerwony z uszkami - 20 dukatów
- żurek doprawiony jajkiem - 17 dukatów
- zupa z owoców morza - 30 dukatów
- zupa pomidorowa z makaronem/ryżem - 17 dukatów
- zupa rosołowa na wywarze - 15 dukatów
- zupa z warzywami dla wegetarianów - 15 dukatów
Napoje:- napój z wiśni - 10 dukatów
- napój z czereśni - 10 dukatów
- napój ze złotego kwiecia - 10 dukatów
- napój z herbacianą esencją - 15 dukatów
- nektar (smaki: jarzębina, gruszka, ananas, jabłko, brzoskwinia) - 6
dukatów
- napoje (smaki: poziomka, granat, kokos,) - 5 dukatów
- sok (smaki: wiśnia, czereśnia, malina, cytryna, grapefruit) - 5 dukatów
- herbata (rodzje: mocna, zielona, biała, czarna, owocowa) - 4 dukaty
- ziółka (rodzaje: szałwia, eukaliptus, mięta, rumianek) - 4 dukaty
Alkohole:- wino z zamorskiej krainy - 20 dukatów
- wino z Krainy Miłości - 40 dukatów
- wino elfie - 40 dukatów
- wino z wrotyczu - 20 dukatów
- piwo jasne elfickie - 20 dukatów
- piwo ciemne elfickie - 20 dukatów
- piwo z goryczką - 15 dukatów
- piwo bez goryczki - 15 dukatów
- piwo smocze - 25 dukatów
- wiśniówka - 6 dukatów
- nalewka jeżynowa - 7 dukatów
- Krwawa Marry - 80 dukatów
Dania mięsne oraz rybne:- Sandacz w kapuście z porami - 17 dukatów
- Sałatka ryżowa - 13 dukatów
- Toskański chleb z sałatą pomidorową - 18 dukatów
- Spaghetti z sosem pomidorowym i serem - 20 dukatów
- Baranina w sosie z orzechów włoskich - 28 dukatów
- Makaron z łososiem oraz szpinakiem - 21 dukatów
- Schab z bekonem i włoskim makaronem - 23 dukaty
Wynajem pokoju:- jednorazowo - 150 dukatów/na osobę
- tygodniowo - 1050 dukatów/na osobę
Wynajem sali balowej:- na jeden wieczór - 500 dukatów
- na całą noc - 1000 dukatów
- na wesele - 3000 dukatów
- na wesele i poprawiny - 4000 dukatów
Pracownicy:- Zarządca Gospody - 6 000 dukatów (wolne)
- Kucharz - 4 500 dukatów (wolne)
- Kelner - 3 200 dukatów (2 miejsca wolne)
- Barman - 2 700 dukatów (2 miejsca wolne)
- Sprzątaczki - 400 dukatów (2 miejsca wolne)