MENU:Zupy:Pomidorowa, pieczarkowa, gulaszowa, cebulowa - 2 dukaty
Rosół - 2 dukaty
Kapuśniak - 2 dukaty
Zupa rybna - 3 dukaty
Dania Bezmięsne:Sałatka z oliwek i świeżej sałaty - 4 dukaty
Rittada - ryż z warzywami i sosem pomidorowym - 4 dukaty
Vegana - danie ze świeżych warzyw, dosc ostre - 3 dukaty
Dania Mięsne/Rybne:Bigos - 7 dukatów
Pasta z kawałkami ryb + dwie bułki - 2 dukaty
Flądra - 4 dukaty
Śledź z ziemniakami - 6 dukatów
Łosoś marynowany - 5 dukatów
Zapiekanka z rybą i ziemniakami - 4 dukaty
Filet z dorsza/karpia - 5 dukatów
Napoje (cena za szklankę):Woda - 1 dukat
Sok (jabłkowy, pomarańczowy, cytrynowy, garakowy, brzoskwiniowy, daktylowy) - 1 dukat
Jaquill - 4 dukaty
Sujamma - 3 dukaty
Clarry - 4 dukaty
Kaht - 3 dukaty
Elficka brandy - 5 dukatów
Althenski Rum - 4 dukaty
Ognistobrzucha Whisky - 5 dukatów
Lantańska Czarnogardła - 5 dukatów
Tequilla - 4 dukatów
Braehg (krew dzika z mlekiem) - 7 dukatów
Tashlutańska Bursztynowogardła - 7 dukatów
/napoje powyżej ustawione są w kolejności od najsłabszego do najsilniejszego/Piwa:Czarne Luskańskie - 3 dukaty
Porter z Archenwood - 3 dukaty
Ashabskie Ale - 4 dukatów
Porter Tanagyra - 4 dukatów
Piwo Jasne lub Cieniste - 4 dukaty
Dodatkowe usługi:
Obskurny pokój - 70 dukatów
Pracownicy:Zarządca - 4 000 dukatów/tydzień (wolne)
Kucharze - 2 000 dukatów/tydzień (wolne)
Kelnerzy - 1 100 dukatów/tydzień (2 miejsca wolne)
Barman - 900 dukatów/tydzień (wolne)